Mind Mapping

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

De Mind Map techniek is één van de technieken om ons brein beter te gebruiken, meer informatie te verwerken, een beter overzicht te houden, creativiteit te vergroten, het geheugen te verbeteren en sneller te leren.

Het doel van deze training is om jou op kernachtige wijze informatie te geven over hoe jij de Mind Map techniek leert beheersen en toepassen. Mind Mapping is een ideale techniek om informatie vast te leggen, in je brein op te slaan en te kunnen reproduceren. Hoe kan je Mind Maps het beste maken? Wat zijn de toepassingen? Wat zijn de voor- en nadelen? Hoe kan je Mind Maps maken met de computer? Als je deze training hebt gevolgd ben je een volleerde Mind Mapper.

Je hebt een techniek geleerd waar je de rest van je leven veel plezier, gemak en nut van kan beleven.

De training bestaat uit 7 modules waarin 21 lessen zijn opgenomen. Verder bestaat deze training uit 3 opdrachten, 4 quizzen en 21 video’s.
De duur van de video’s bij elkaar opgeteld is 2 uur en 23 minuten.
Hoe lang de duur van de training is en hoeveel tijd het kost, is van een aantal factoren afhankelijk. Wel is het advies om niet te veel lessen achter elkaar te volgen. Doe bijvoorbeeld 1 tot 2 lessen per dag en pas tussendoor het geleerde toe in de eigen werk/studie omgeving. Je hebt dan in twee à drie weken een techniek geleerd waar je heel veel baat bij kan hebben.

Je moet eerst een module helemaal afronden voordat je verder kunt. Je kunt de volledige inhoud van de modules zien door op de knop ‘uitklappen/uitbreiden’ te klikken.

Voor de quizzen geldt dat je alleen door kan als je minstens 75 procent goed hebt gescoord.
Alle teksten zijn als pdf toegevoegd en kunnen worden gedownload.

Training Inhoud

Uitklappen
Scroll naar boven